Corona-situasjonen
Miniel AS har satt i gang ekstraordinært hygienetiltak i tråd med folkehelseinstituttets anbefalinger for å beskytte ansatte og kunder. Alle pakker som pakkes av våre ansatte gjøres med hansker og annet verneutstyr som skal begrense direktekontakt med produktet du har bestilt.
Miniel AS har også etablert en klar plan dersom en ansatt blir smittet, satt i karantene.
Miniel AS har lagt til flere fraktløsninger som kan begrense at du som kunde skal måtte utsette deg for unødvendig personkontakt. Se Miniel Expressen, Helthjem på døren og Bring Helt Hjem.

Miniel Expressen
Vi leverer varer bestilt i vår nettbutikk kostnadsfritt rett hjem til deg hvis du bor i nærområdet vårt!

Bor du på i nærheten av følgende veistrekk kan vi levere til deg

  • Lengst nord E39 Randarberg
  • Lengst sør R44 Vigrestad
  • Lengst sør E39 Ålgård
  • Lengs sør/øst R45 Oltedal
  • Lengst nord/øst R13 Høle
  • Lengst nord/øst R516 Hommersåk

Bor du utenfor vårt område kan du se en av våre andre fraktmetoder under.

*Fraktpriser:
Frakten hos Miniel er gratis for sendinger rett i postkassen.

OBS: Hvis det ikke er plass i postkassen din vil den bli levert til nærmeste postkontor og du vil motta hentemelding fra posten.

Retur:
Hos Miniel kan du benytte deg av angreretten innen 14 dager eller vår 30 dagers åpent kjøp. Vår 30 dagers åpent kjøp har samme kriterier som angreretten, du finner mer informasjon angreretten i våre salgsbetingelser. Hvis du ønsker å returnere en vare vennligst ta kontakt med oss så sender vi deg ferdig utfylt returskjema og gratis fraktlapp til returen din.

Intimprodukter som truser, boxere, strømper, strømpebukser, lårbånd og lignende som kan komme i kontakt med intimdeler er spesielt forseglet og vil derfor ikke kunne returneres hvis forseglingen på pakken varen kommer i eller vår spesial forsegling er brutt av hygienisk hensyn. Ønsker du å fysisk prøve en av våre modeller anbefaler vi deg på ta kontakt med oss så setter vi deg i akontakt med nærmeste konsulent.

Bytte:
Vi bytter ikke mellom varer men dersom varen du har mottatt ikke passer så kan du fint bytte den i en annen lagerført størrelse. Kontakt oss før du returnerer varen slik at vi får reservert størrelsen din. Du betaler kun for for returporto til oss så sørger vi for de øvrige kostnadene.